Colorful World

在城市追逐love & peace的故事
MENU

真心推介唔hard sell,有良心醫學美容院Derma 21 Medical

其實我係Derma 21 Medical 醫學美容院做左差唔多一年美容服務,真心推介唔hard sell,之前做facial既次數就一隻手數得曬,因為轉左新工要成日化妝, 所以初頭好唔慣,爆曬暗瘡,之後係Facebook見到Derma 21 Medical 醫學美容院有得做海藻矽針活肌療程,所以就去左登記試做。

上到去銅鑼灣世貿18樓,地方又大又寬敞,服務態度專一良好,職員又有禮貌,又親切。姐姐就問我飲咩花茶,顧問會先同你做個皮膚測試,了解你面部concern既問題,之後同我解釋矽針有咩效果,做果時佢都有問我會唔會痛 (我個人就唔係好怕痛既haha),佢話因為我塊面d暗瘡有少少傷口,所以唔敢同我按摩得太用力,會係我皮膚適應左之後每次加矽針既份量,之後真係feel倒佢落多左,痛d,但效果又會好d,初頭都無諗住即刻join,但我見佢價錢對比出面又唔貴,同埋顧問姐姐又無hard sell我,只係針對我既問題黎計算療程次數,所以就join左plan,之後做左2-3次已經無再爆,6-7次後d印已經退左好多,而家仲可以素顏出街。

然後而家一路都有keep係Derma 21 Medical到做人手facial,我真係好中意美容師手勢,因為佢地淨係會選擇合適既療程俾你,唔會hard sell,各位姐妹是否有d心動呢?

遠離美容黑店 Derma 21 Medical帶領愛美女士成功蛻變 擁抱幸福人生


杜絕黑店散播錯誤資訊,Derma 21 Medical是關懷新時代女性身心要求的連鎖美容品牌,長期支持年輕女性的護膚纖體的新理念。我們關注時代變遷下的消費動態,時刻保持創新,也期待面對生活挑戰的所有女性朋友,共同咀嚼壓力的苦楚從而轉化內斂、自信、勇敢地蛻變,讓每一位女性以更美的姿態重生,擁抱美麗、健康、幸福人生。

對比以利益作為大前提絕對是美容黑店的經營理念,Derma 21 Medical更看重愛美人士的健康肌膚,我們相信健康肌膚才是美麗之本,好比在衛生紙和白紙上創作一樣的圖畫,但是呈現給客戶的效果卻是截然不同的。科技不發達的護膚方式僅僅局限在肌膚的表層,Derma 21 Medical美學護理則深入真皮層,徹底啟動肌底活力。

很多女性朋友在選擇美容店時最忌諱的就是誤入黑店,Derma 21 Medical為愛美人士打造幽雅寧靜的環境,更配備先進的激光嫩膚技術和專業資深的團隊,擁有精湛的臨床實戰經驗,專業設備。高精度激光能夠粉碎肌膚底層病變細胞顆粒,從根本消滅一切肌膚問題,再輔以“美學·嫩”護理,活性肌膚營養物質讓你和你的肌膚從身心得到舒緩及平衡,給你完美無暇的肌膚。

該当の記事は見つかりませんでした。